Programador web a Girona

Vols saber més?

Creu-me, no vols "una pàgina web"

El que vols és una eina per a vendre més. Porto 10 anys dissenyant pàgines web corporatives i botigues online, i al llarg de tot aquest temps he vist com moltes empreses cometen l'error de no donar-li importància a la seva pàgina web. Contracten a la primera persona o empresa de disseny web que se'ls posa per davant, i el resultat no pot ser altre que la pèrdua de temps i diners.

Perquè una pàgina web funcioni i aconsegueixi atreure clients, no n'hi ha prou amb muntar un *WordPress, comprar una plantilla Premium de 49$ i emplenar el contingut.

Programador web a Girona

Com programaré la teva pàgina web?

Darrere d'una pàgina ben feta pot haver-hi molta feina: estudiar el sector, analitzar les paraules que busca la gent en Google per als teus productes o serveis i definir la millor manera d'estructurar els continguts.

Jo, a més de programador web en Girona, sóc consultor SEO, i aplico aquests coneixements durant el desenvolupament de la web. El resultat és que els meus clients tenen una web optimitzada per al posicionament web en Google des del minut zero.

Vols que et prepari un pressupost per programar la teva pàgina web?

Contacta amb mi


Sobre mi.

Vols conèixer-me una mica millor?

Em dic Sergi Ruiz, tinc 33 anys i sóc de Roses tot i que actualment visc a Figueres.

Vaig estudiar Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a la Universitat de Girona i porto des de l'any 2010 treballant en el sector de les pàgines web. Els primers anys em vaig dedicar a la programació web, fins que un dia em vaig adonar que els meus clients necessitaven un salt de qualitat.

Així que vaig decidir formar-me i especialitzar-me en posicionament web, i avui dia m'encarrego d'oferir els meus serveis com a consultor SEO i com programador web freelance a empreses de Girona.Serveis.

Què puc aportar-li a la teva empresa?
Consultor SEO a Girona

M'encarregaré de millorar la visibilitat de la teva empresa en Google mitjançant una bona estratègia de posicionament web.

Consultor SEO a Girona
Programador web a Girona

Si necessites crear la pàgina web del teu negoci, també puc encarregar-me d'això. Des de pàgines web corporatives de serveis fins a botigues online.

Programador web a Girona