Auditoria SEO express

La teva web no posiciona?
Trobem per què.

Assegura el futur de la teva web amb un millor posicionament a Google. Aconsegueix un flux constant de visitants sense invertir cada mes en publicitat.Alejandro & Daymara

Alejandro & Daymara

nattivus.com

«En Sergi ens ajuda en totes les noves idees i estratègies de posicionament i màrqueting. Estem molt a gust treballant amb ell.»

Cèlia & Marc

Cèlia & Marc

anticandchic.es

«En Sergi s'avança a les nostres necessitats, proposa solucions i sempre troba la manera de millorar el que li has demanat.»

Rosana Carrasco

Rosana Carrasco

naturalwil.com

«En Sergi és un gran professional. Estem molt satisfets amb els resultats del SEO. És un plaer comptar amb els seus serveis.»

Marc Ricart

Marc Ricart

agenciaricart.com

«Treballar amb en Sergi és un luxe. Detallista i eficient, fa anys que treballem junts i no falla mai.»

Alfonso Laso

Alfonso Laso

lasorealestate.com

«Excel·lent professional! Gran feina amb la nostra pàgina web. Sempre disponible i disposat amb qualsevol consulta o dubte que ha sorgit. 100% recomanable!»

Marc Rovira

Marc Rovira

blancmate.com

«Porto molt temps treballant l'estratègia SEO del meu negoci amb en Sergi. Pensa amb el client i, sobretot, pel client.»


1 hora de consultoria on analitzarem de la mà la situació actual del posicionament orgànic a Google (SEO) del teu negoci. Durant la sessió, a més de resoldre els teus dubtes, trobarem millores tècniques, d'estructura i de continguts que podràs implementar per a millorar els resultats de la teva web.

Reserva la teva hora amb un expert en SEO:

Només ofereixo aquest horari perquè és el que reservo per a aquestes consultories. Si no et quadra, escriu-me i intentarem buscar un altre buit.

60 mins. — 175 € + IVA
Garantia de satisfacció

Si quan acabem la sessió creus que no t'ha estat útil, et retorno l'import íntegre.

Les dades de caràcter personal que proporcions emplenant el present formulari seran tractades per Sergi Ruiz com a responsable d'aquesta web.
Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: enviar la informació que l'usuari requereixi a través de la web.
Drets: Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en sergi@sergiruiz.es així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.
Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la secció de política de privacitat.


Hola, sóc en Sergi 👋

Sóc enginyer informàtic, consultor SEO i pare d'una petitona molt moguda. I les tres coses li donen forma a aquest servei.

A diferència de la majoria de consultors SEO, sóc programador i desenvolupador web. Això significa que, a més d'analitzar la teva estratègia de posicionament i contingut, podem tenir en compte els aspectes més tècnics del teu lloc web per a implementar més millores.

De la mateixa manera, a diferència de la majoria de desenvolupadors, m'he format en SEO amb alguns dels millors experts del país. Si no has posat en marxa una estratègia de posicionament a la teva web, puc posar-me en la pell de qui l'hagi desenvolupat i analitzar els aspectes que probablement hagin passat per alt.

I, finalment, des que sóc pare no accepto clients de cap d'aquests dos serveis (excepte comptades excepcions). Mantinc als meus clients dels últims anys, tinc els meus propis projectes de SEO i ofereixo aquestes auditories d'una hora.

No tinc temps per a estar vuit hores al dia picant codi o creant estratègies de continguts. Però he passat els suficients anys fent-ho com per a aprofitar tot l'après en sessions d'una hora.

Serà intensa, acabarem amb el cervell demanant un descans (t'aviso perquè et vagis preparant tu també) i amb un bon llistat de millores per implementar.

Després, serà treball teu (o del teu webmaster) aplicar-les per a començar a escalar posicions entre els resultats de Google.

Comencem?

60 mins. — 175 € + IVA
Garantia de satisfacció

Si quan acabem la sessió creus que no t'ha estat útil, et retorno l'import íntegre.
Estic tan segur que acabarem amb el cervell demanant-nos un temps mort i la llibreta plena de millores que, si opines el contrari, m'envies un e-mail en acabar i et torno els diners.


Raul G. Bermejo

Raul G. Bermejo

faberplast.net

«En Sergi és un professional de l'alçada d'un campanar. Realitza una tasca molt exhaustiva a tots els projectes i t'aporta una fiabilitat enorme, de gran precisió i sens dubte altíssima qualitat per a treballs de SEO, programació web a mida i consultoria. Fa molts anys que treballo amb ell i estem encantats. Rapidesa, claredat, compromís i experiència. Un plaer i una tranquil·litat molt gran encarregar-li projectes web i donar-li la responsabilitat de gestionar una web de més de 20 anys que saps que t'ho farà tot amb molta dedicació.»


60 mins. — 175 € + IVA
Garantia de satisfacció

Si quan acabem la sessió creus que no t'ha estat útil, et retorno l'import íntegre.
Estic tan segur que acabarem amb el cervell demanant-nos un temps mort i la llibreta plena de millores que, si opines el contrari, m'envies un e-mail en acabar i et torno els diners.


1 hora. Desenes de millores.

Aquí tens alguns exemples del que podem analitzar durant la sessió:
L'etiqueta que et fa aparèixer gratis a una secció de Google que abans era de pagament.
Per què és important sortir al diari local encara que no vengui ni un sol exemplar.
La teva competència «real» potser no és la teva competència a Google. Ho veiem amb una eina de 229 €.
Com aconseguir més clients dirigint-te a un públic molt més petit.
Les pàgines que més visites aconsegueixen i que la majoria d'ecommerce han oblidat que existeixen.
Un canvi fàcil perquè Google sàpiga a qui ensenyar-li la teva pàgina. Si no ho fas, no l'ensenya a ningú.
L'error típic dels blogs que fa que els articles es matin entre ells.
Evita lluitar contra gegants: afegeix una sola paraula per millorar el posicionament.
Els perills del caos intern: com organitzar els enllaços per aconseguir autoritat.

Maite Muñoz

Maite Muñoz

prestigeidiomas.com

«En Sergi té un criteri molt encertat a l'hora de fer les seves recomanacions, tant a nivell de contingut com de posicionament.»

Yolanda Mañas

Yolanda Mañas

pepitablanca.com

«En Sergi és un gran professional. Porto anys comptant amb el seu servei i estic molt contenta. Ho recomano al 100%.»

Lis Vida

Lis Vida

lisvida.com

«En Sergi porta més de 10 anys donant suport a la nostra empresa. Estem encantats de comptar amb la seva visió. Ho podem recomanar en un 300%.»

«Amable i molt professional. Un veritable expert per a tots els teus projectes. Definitivament recomanaria els seus serveis.»

Vanesa & Laura

Vanesa & Laura

bellalunacrafts.com

«Portem treballant amb en Sergi des de fa ja 10 anys, és un gran professional i té un tracte molt proper. Gràcies per ser el millor!»

Belen White

Belen White

studiobeleta.com

«Des del primer moment, Sergi va mantenir una actitud d'interès, professionalitat i rapidesa. Molts anys més tard, continuo treballant amb ell.»

60 mins. — 175 € + IVA
Garantia de satisfacció

Casos d'èxit

Fins ara hem parlat de la teoria. Fem un cop d'ull als resultats.
 • Cas 1: Empresa de serveis - Escala estatal

  (Per preservar la privacitat del projecte, només puc mostrar part de les keywords.)

  Empresa de serveis presencials per als quals el client ha de desplaçar-se a la ubicació del negoci.

  6.640 paraules clau al Top 3 de Google, moltes d'elles amb centenars de cerques mensuals.

  Aquest projecte ha superat els 2 milions de clics durant l'últim any, amb més de 5.000 visites diàries.

  Els primers resultats estan extrets de Ahrefs i, sí, qualsevol pot tenir accés a aquestes dades. Per demostrar que el projecte el gestiono personalment, la segona captura és de Google Search Console, a la qual només poden accedir els administradors del lloc web.

  Tràfic orgànic dels últims 16 mesos.

  Tràfic orgànic dels últims 16 mesos.

 • Cas 2: Empresa de serveis - Escala provincial

  (Per preservar la privacitat del client, només puc mostrar part de les keywords.)

  Empresa de serveis per als quals cal desplaçar-se a la ubicació del client. El tipus d'empresa és el contrari a l'anterior i, en aquest cas, encara que també treballem el SEO local, ho fem a una escala molt més precisa.

  Paraules clau en primera i segona posició de Google per a més de 20 localitats a les quals l'empresa ofereix els seus serveis.

  3.304 visites en l'últim any des de cerques en Google: més d'un 83 % del trànsit que obté l'empresa és orgànic.

  Aquest cas és bastant diferent a l'anterior: l'empresa treballa a domicili en una zona geogràfica molt concreta. Tot i així, treballem el SEO per a posicionar els seus serveis en cadascuna de les localitats on ofereixen el servei. A més de les més de 3.000 visites en l'últim any, és important destacar les més de 250 sol·licituds de pressupost que es van rebre d'aquestes visites orgàniques.

 • Cas 3: Comerç electrònic - Escala internacional

  (Aquest negoci és meu, així que no he de censurar res.)

  Comerç electrònic que opera a nivell internacional. A Mapness.io dissenyem i imprimim mapes personalitzats. És un projecte que vam arrencar la meva dona i jo al 2018, i que m'ha servit per a aprendre sobre SEO per a comerç electrònic com millor s'aprèn: embrutant-te les mans.

  Paraules clau a primera pàgina de Google a Espanya, Itàlia i els Estats Units.

  Una cosa totalment oposada als casos anteriors: en aquest cas el negoci ven un producte i opera a escala internacional. El repte és molt diferent dels anteriors perquè, en lloc de treballar el SEO a nivell local, cal treballar amb paraules clau més genèriques en les quals hi ha moltíssima més competència. Tot i així, després de més de 5 anys treballant el SEO de la web, ja apareix a les primeres posicions per a la keyword «Mapa personalitzat» a diversos països.

60 mins. — 175 € + IVA
Garantia de satisfacció

Segueixes amb dubtes?

Respostes a les preguntes més freqüents.

Et resolc els teus dubtes

 • Per a qui és ideal aquest servei?

  Les auditories puntuals són especialment útils si estàs en un d'aquests grups:

  • Tens una web amb un cert bagatge històric, però mai has treballat el SEO (o fa molt que no ho fas). Durant la sessió farem una revisió general per a veure en quin estat es troba el teu web i el seu potencial de millora.
  • Acabes de llançar la teva pàgina web (tant si has contractat el desenvolupament com si l'has fet tu mateix). Si cap especialista SEO ha revisat la teva nova web, podem aprofitar la sessió per a detectar possibles millores (a nivell tècnic, d'estructura o de continguts) i poder aplicar els canvis com més aviat millor.
  • Si estàs treballant el SEO del teu web pel teu compte. Tant si ets un professional del SEO com si estàs aprenent, podem utilitzar la sessió per a obtenir una visió externa, validar accions i plantejar nous enfocaments que t'ajudin a posicionar el teu web.
  • Si has contractat serveis de SEO amb una agència o un freelance. Podem utilitzar la sessió per a analitzar l'estratègia, obtenir una segona opinió i trobar oportunitats de millora.
 • Rebré un informe per escrit amb el resultat de l'auditoria?

  No. Et compto el perquè i els matisos.

  Això és una auditoria «*Express» en la qual aprofitarem al màxim una hora del nostre temps. Plasmar tot això en un informe serien diverses hores, no una. És un altre tipus de servei.

  Sí que rebràs un enllaç amb la gravació perquè puguis consultar-la en qualsevol moment o enviar-la al teu *webmaster/programador de confiança per a aplicar els canvis.

  Com utilitzaré eines professionals que valen centenars d'euros al mes i a les quals possiblement no tens accés, també extrauré i t'enviaré les dades rellevants (paraules clau, enllaços, errors tècnics).

 • Durant l'auditoria es faran canvis en la web?

  No, això no és un servei d'auditoria.

  Analitzarem l'estat de la web en matèria de SEU i les millores les hauràs d'aplicar després de la sessió: seran temes tècnics, d'estructura o de continguts. Algunes podràs aplicar-les tu des del panell d'administració del teu web, i amb unes altres probablement necessites l'ajuda d'un programador o *webmaster.

 • Quant temps trigaré a veure resultats?

  Aquesta és la resposta que menys m'agrada donar, però és l'única que hi ha: depèn.

  Les millores en el SEO poden variar segons la competència en el teu sector i els canvis específics que calgui aplicar. Generalment, els canvis significatius poden començar a notar-se de 3 a 6 mesos després d'implementar les millores. No obstant això, algunes optimitzacions més tècniques solen tenir un impacte més ràpid.

 • Necessito coneixements tècnics per a seguir l'auditoria?

  No, perquè m'adaptaré a la teva experiència. La majoria dels meus clients no es dediquen a res relacionat amb Internet, així que estic acostumat a explicar la situació actual, les estratègies i els processos de forma molt senzilla.

  A més, tindràs accés a la gravació: podràs revisar la informació sempre que vulguis o compartir-la amb algú que pugui ajudar-te amb les implementacions tècniques.

 • Quines eines utilitzes per a l'auditoria?

  Utilitzo una combinació d'eines professionals de SEO molt reconegudes en el sector per a l'anàlisi de paraules clau, la revisió d'enllaços i l'avaluació dels aspectes tècnics del lloc web. Algunes de les eines que utilitzo són Ahrefs, Screaming Frog i Sistrix: des d'elles podrem analitzar el SEO del teu web sense que hagis de preparar res.

  També ens pot resultar útil donar-li un cop d'ull a les dades de Google Analytics o Google Search Console. Aquestes són eines gratuïtes de Google, però necessitarem les claus d'accés: si pots, tingues-les a mà durant la sessió (és possible que les hi tinguis que la teva *webmaster).

 • Podem analitzar diversos llocs webs en la mateixa sessió?

  No, perquè perdríem el temps. I no vull perdre el meu ni que perdis tu el teu.

  Menys d'una hora no és suficient per a fer una anàlisi profunda que ens permeti treure una llista de millores.

  Si vols analitzar més d'un lloc web, hauràs de reservar més d'una sessió.

 • Com puc preparar-me per a la sessió d'auditoria?

  Encara que no és estrictament necessari, tenir accés a les principals mètriques del teu lloc podria enriquir l'anàlisi durant l'auditoria. Si pots, tingues a mà el teu accés a Google Analytics o Google Search Console.

60 mins. — 175 € + IVA
Garantia de satisfacció

Si quan acabem la sessió creus que no t'ha estat útil, et retorno l'import íntegre.
Estic tan segur que acabarem amb el cervell demanant-nos un temps mort i la llibreta plena de millores que, si opines el contrari, m'envies un e-mail en acabar i et torno els diners.


Parlem?