Vols convertir la teva pàgina web en una màquina d'aconseguir clients?

Amb una bona estratègia SEO és possible. Aconseguir una bona posició en Google fa que la teva pàgina web deixi de ser una simple targeta de visita i es converteixi en una autèntica eina d'aconseguir nous clients.

Avui dia existeixen moltes empreses. Ja pràcticament no hi ha sectors on no existeixi competència. Tant si ofereixes els teus productes o serveis a nivell local com a nivell nacional.

Per a aconseguir més clients a través de la teva pàgina web has de destacar a Google. I per a això es necessita elaborar i executar una estratègia de posicionament web, i a més hem d'aconseguir que aquesta sigui millor que la de la teva competència.

Consultor SEO a Girona

No saps exactament què és el SEO?

No et preocupis, sóc aquí per a assessorar-te. No entraré en els detalls ara mateix perquè no vull avorrir-te, però perquè et facis una idea, puc dir-te que el SEO consisteix en optimitzar la teva pàgina web perquè surti en les primeres posicions de Google quan algú cerca els teus productes o serveis. I això és al que jo em dedico com a consultor SEO a Girona.

Per a fer aquest treball d'optimització necessitarem tocar diversos punts clau de la teva pàgina. Haurem d'aplicar les recomanacions que dóna el propi cercador, segurament calgui crear nous continguts, fer un estudi de paraules clau, analitzar a la teva competència i una infinitat d'accions més, que normalment es treballen mensualment mentre s'executa l'estratègia.

Vols que et prepari un pressupost per a la teva estratègia SEO?

Contacta amb mi


Sobre mi.

Vols conèixer-me una mica millor?

Em dic Sergi Ruiz, tinc 33 anys i sóc de Roses tot i que actualment visc a Figueres.

Vaig estudiar Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes a la Universitat de Girona i porto des de l'any 2010 treballant en el sector de les pàgines web. Els primers anys em vaig dedicar a la programació web, fins que un dia em vaig adonar que els meus clients necessitaven un salt de qualitat.

Així que vaig decidir formar-me i especialitzar-me en posicionament web, i avui dia m'encarrego d'oferir els meus serveis com a consultor SEO i com programador web freelance a empreses de Girona.Serveis.

Què puc aportar-li a la teva empresa?
Consultor SEO a Girona

M'encarregaré de millorar la visibilitat de la teva empresa en Google mitjançant una bona estratègia de posicionament web.

Consultor SEO a Girona
Programador web a Girona

Si necessites crear la pàgina web del teu negoci, també puc encarregar-me d'això. Des de pàgines web corporatives de serveis fins a botigues online.

Programador web a Girona